новини

С над 30-годишен опит в бранша сме изградили име на коректен партньор!

Черната перла на Ростер ООД и как транспортираме извънгабаритни товари

29 Юни 2020

С поглед към бъдещето, Ростер ООД се сдоби с чисто нов влекач от най-висок клас - Scania S730 8x4. Камионът е един от трите произведени в Европа и е конфигуриран спрямо сегашните и бъдещите нужди на компанията в областта на транспорта на специализирани извънгабаритни товари.

Невероятният 16-литров V8 двигател на влекача осигурява изумителните 730 к.с. с въртящ момент от 3 500 Nm. Камионът разполага с най-високата спална кабина Highline за серия S, която издига лукса на ново равнище и осигурява повече пространство, удобства и място за съхранение по време на дългите курсове. Най-модерната 12 + 2 скоростна кутия на Scania разполага с изключителна тяга на най-бавна скорост специално съобразена за тежки строителни дейности. Широките тандемно задвижвани оси с главинна редукция овладяват изключително големи брутни тегла на превозно средство и товарна платформа до 210 тона.

 За осигуряване на безопасен транспорт на специализирани товари e нужна надеждна товарна платформа. Ростер ООД се спря на фирмата Faymonville като утвърден производител на специализирани превозни средства за транспорт на извънгабаритни товари. След среща на представители от Scania и Farmonville, беше изработена оптималната конфигурация на двете машини. Те не просто работят в синхрон, а осигуряват надеждност, сигурност и ефективност.  

Модулярната система от полу-ремарке с ниска товарна платформа Faymonville Combi Max се състои от така наречената "гъша шия", предно 3-осно боге, ниска товарна платформа и задно 5-осно боге. Системата е напълно модулярна, което осигурява рентабилността й в бъдещето, ако се наложи да се добавят допълнителни модули.

 С тази специализирана система за пренос на извънгабаритни товари разполагаме с техническата механизация да изпълняваме транспортни поръчки за извънгабаритни товари до изумителните 138 тона полезен товар

Източници: 
Scania
Faymonville

Комплексни решения свързани с разрушаване на сгради и демонтаж на съоръжения, изкопи и извозване, рециклиране на строителни отпадъци и транспорт.

Нашите контакти

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
гр.Смолян 4700 ул.Бузлуджа 11 офис 19

  +359 301 8 22 44
  office@roster.bg

  Понеделник - Петък: 8:00ч. - 18:00ч.
Събота и Неделя: Почивен ден!